De kliniek

Oude Rijn tandartsen staat voor compromisloze kwaliteit, tandheelkundige knowhow en onverdeelde aandacht voor u en uw gebit.

Op slechts een steenworp afstand van het centraal station in Alphen aan den Rijn en met gratis privé parkeerplekken voor u als bezoeker proberen wij uw bezoek aan de tandarts zo aangenaam en makkelijk mogelijk voor u te maken. 

Onze team is breed georiënteerd, met ieder hun eigen differentiaties, specialiteiten en expertise. Zo kunt u voor een breed scala aan tandheelkundige zorg bij ons terecht. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hier een overzicht van de complete en specialistische mondzorg.

Bereikbaarheid

Fiets
De fietsen kunnen geplaatst worden aan de zijkant van het pand of bij het de fietsenstalling van het station. Het is verboden uw fiets op het voetgangerspad voor het pand te plaatsen.
 
Auto
U kunt op de achterste parkeerplaatsen aan de zijkant van het pand parkeren (9 stuks totaal). Op de kaart vind u de aangewezen parkeerplaatsen (groen gemarkeerd). U hoeft geen parkeergeld op deze plaatsen te betalen. De parkeerplaatsen zijn duidelijk aangegeven met een bordje: “Uitsluitend voor bezoekers Oude Rijn tandartsen”.

Oude Rijn Tandartsen

Ook 's avonds
geopend

Gratis parkeren
naast de deur

Goed bereikbaar
met het OV

Vele specialismen
onder één dak