Esthetische tandheelkunde

Facings / veneers en cosmetische tandheelkunde

Veneers zijn flinterdunne schildjes van porselein (keramiek), voor u speciaal op maat gemaakt om bijvoorbeeld rechtere tanden of een wittere kleur te verkrijgen en zo een esthetisch fraai aanzicht te creëren.

Middels een zogenaamd Digital Smile Design wordt een digitaal behandelplan opgesteld en vooraf uitgebreid met u besproken. Zo weet u van tevoren waar we naartoe werken. Ook kan het eindresultaat vooraf middels een zogenaamde ‘mock-up’ bij u in de mond gepast worden om een beeld te krijgen van waar we naartoe werken. Zo werken wij voorspelbaar en weet u waar u aan toe bent. Uitgangspunt bij het verfraaien van het gebit is dat er minimaal invasief wordt gewerkt. Oftewel; zonder schade en overmatig slijpen aan uw tanden en kiezen! 

Bleken

Zou u uw tanden een tintje witter willen hebben? Eenvoudig en veilig uw tanden bleken zonder dat dit schadelijk is voor uw gebit. Vraag naar de mogelijkheden! Wist u dat er door veranderingen in Europese wetgeving alleen het bleken via de tandarts nog een veilige en effectieve methode is om je tanden te witten?

Before After Before and after facingsBefore and after facings
Before After Before and after facingsBefore and after facings

A smile is the best makeup any girl can wear

Behandeling witte vlekken

Middels infiltratie composieten kunnen zonder te boren aan uw tanden witte vlekken worden gemaskeerd en verwijderd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak

Donkere, zwarte vullingen vervangen voor witte vullingen

(Donker)grijze amalgaamvullingen zijn kwikbevattend, zijn biomechanisch niet ideaal voor een tand of kies en kunnen soms esthetische bezwaren geven als zij in het zicht zitten. Door ze te vervangen voor tandkleurig vulmateriaal wordt het breukrisico verlaagd en de esthetiek verbeterd.

Oude Rijn Tandartsen

Geen lange
wachttijden

Gratis parkeren
naast de deur

Goed bereikbaar
met het OV

Vele specialismen
onder één dak