Download een PoetsApp!

Magic Timer Oral B
Magic Timer Oral B
4 tot 15 jaar

Voeg wat magie toe aan het tandenpoetsen. Met deze app gaan kinderen tandenpoetsen met hun favoriete personage, zo leren de kinderen de juiste poetstechnieken met timer en tips. 

TandpoetsPodcast: Sneller beter mooier
TandpoetsPodcast: Sneller beter mooier
Vanaf 7 jaar

Wil je het dagelijkse tandenpoetsen leuker maken? Speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar en hun ouders. Iedere aflevering duurt precies 2,5 minuut. Genoeg tijd om kinderen hun tanden te laten poetsen en aan te geven wanneer er van kant gewisseld moet worden. Tijdens het poetsen deelt presentatrice Maan de leukste en grappigste feitjes over stroomlijning aan de hand van themaweken: zoals de treinweek, een sportweek en verschillende dierenweken. Er zijn maar liefst 50 verschillende afleveringen! 

Trammelant in Tandenland
Trammelant in Tandenland
4 tot 7 jaar

In Trammelant in Tandenland spelen de Tandenpoes, de plakmannetjes, Nijlpaard en de spuugsoldaatjes een belangrijke rol. Dus open snel de app en ontmoet ze allemaal.

Pokémon Smile
Pokémon Smile
4 tot 12 jaar

Door via de camera van een smartphone het spel te spelen kunnen kinderen hun tanden poetsen en daarmee Pokémon redden die gevangen zijn door gaatjes veroorzakende bacteriën.  Kinderen zullen maar wat graag hun Pokémon vriendjes willen redden.  

Glansje en Tom (Android)
Glansje en Tom (Android)
4 tot 9 jaar

Met “Fun “leren kinderen over mondzorg en voeding. Met poetsanimatie, elke dag een quizvraag en mini – games.  

Oude Rijn Tandartsen

Geen lange
wachttijden

Gratis parkeren
naast de deur

Goed bereikbaar
met het OV

Vele specialismen
onder één dak