Kronen / Bruggen / Onlays van porselein

Digitale technieken: maximaal nauwkeurig, innovatief snel en comfortabel!

Kronen van de hoogst mogelijke kwaliteit, op dezelfde dag geplaatst, zonder “gips happen”!

CEREC is een innovatieve restauratiemethode waarbij we met behulp van 3D computertechniek kronen en bruggen vervaardigen. Hiermee zijn we in staat om uw kroon binnen één dag te maken. Deze kronen worden ook wel CEREC kronen genoemd.

Wat zijn CEREC porseleinen restauraties?

CEREC staat voor Chairside Economical Restoration of Esthetic Ceramics en is een innovatieve technologie die ons in staat stelt om op dezelfde dag duurzame porseleinen restauraties te maken, zoals kronen, facings en inlays/onlays. Dankzij CEREC hoeft u niet langer meerdere afspraken te maken voor uw restauratie; alles wordt in twee bezoeken gedaan op dezelfde dag, snel en efficiënt, zonder ongemakkelijke gipsafdrukken.

De voordelen van CEREC:

  • Snelheid: Met CEREC krijgt u in slechts één dag een restauratie, waardoor u niet meer met loskomende of brekende noodkronen zit.
  • Nauwkeurigheid: CEREC gebruikt geavanceerde 3D-scantechnologie om perfect passende restauraties te creëren.
  • Esthetiek: Onze porseleinen restauraties zijn esthetisch aantrekkelijk en worden aangepast aan de natuurlijke kleur van uw tanden. De kronen zijn vrij van metaal!
  • Duurzaamheid: CEREC restauraties zijn duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage. Minimaal invasief: Met CEREC zijn wij in staat zo min mogelijk tandweefsel op te offeren. Uw tand of kies wordt niet meer standaard tot een “stompje” afgeslepen!
  • Comfort: Er hoeft geen ongemakkelijke ouderwetse gipsafdruk meer gemaakt te worden. Met een hoge precisie 3D camera wordt een scan van de gebitssituatie gemaakt. Omdat de kroon op dezelfde dag klaar is hoeft u geen noodkroon meer te hebben en hoeft er slechts een keer verdoofd te worden (indien gewenst of noodzakelijk).

5 Jaar 100% Garantie:

Om uw vertrouwen te onderstrepen, bieden wij 5 jaar 100% garantie op al onze CEREC porseleinen restauraties.

Ontdek de snelheid, comfort en kwaliteit van CEREC:

Wacht niet langer om uw glimlach te herstellen en versterken, zonder ongemakkelijke gipsafdrukken. Ontdek hoe snel, nauwkeurig en prachtig tandheelkunde kan zijn.

Oude Rijn Tandartsen

Geen lange
wachttijden

Gratis parkeren
naast de deur

Goed bereikbaar
met het OV

Vele specialismen
onder één dak