Missie, visie en kernwaarden

Missie

Onze missie is een toegankelijke, toonaangevende tandheelkundige kliniek in West-Nederland te zijn waar servicegerichte toptandheelkunde wordt bedreven in een praktijk met een professionele en stijlvolle uitstraling waar u als patiënt zeker kan zijn van een uitstekende ervaring en een stralende, gezonde lach.

Visie

Wij zijn overtuigd dat de huidige trend van ketenvorming van tandartspraktijken in Nederland persoonlijke, individuele zorg in de weg komt te staan. Wij streven naar een klein, hecht team met een grote mate van expertise en knowhow, werkend volgens de laatste inzichten door middel van constante bij- en nascholing.

Bij Oude Rijn tandartsen snappen wij dat men over het algemeen niet voor zijn plezier naar de tandarts gaat. Het is niet prettig om steeds wisselende gezichten te hebben die de status van uw gebit beoordeeld. Daarom streven wij naar het opbouwen van een persoonlijke, duurzame band waar uw tandarts het vaste aanspreekpunt is.

Kernwaarden

Een bezoek aan de tandarts kan stressvol of spannend zijn. Elke client ervaart dit bezoek anders. Het is daarom zaak om persoonlijke aandacht te geven en begrip te hebben voor uw persoonlijke situatie, wensen en omstandigheden. Wij behandelen geen monden maar mensen. Wij zijn communicatief vaardig en benaderbaar.

Als praktijk streven we ernaar om op alle mogelijke manieren de gehele ervaring – van het maken van een afspraak tot de behandeling tot de afhandeling hiervan – de best mogelijke service te verlenen om u maximaal ten dienst te zijn. Voorbeelden zijn op tijd werken (geen vervelende uitloop) en goede bereikbaarheid zowel digitaal als fysiek. Onze hostess heet u warm welkom, wijst u naar uw privé wachtruimte en helpt u na uw afspraak met eventuele vervolgafspraken.

 Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht en ook in de weekenden bent u verzekerd van een goede afhandeling van eventuele spoedeisende gebitsproblemen. 

Er wordt in de praktijk zowel technisch als praktisch geïnvesteerd in kwaliteit. Dat wil zeggen de beste (wetenschappelijk bewezen) materialen, hygiene, behandelmethoden, apparatuur en de uitvoering van de behandeling zelf. Continue bij- en nascholing, registratie in kwaliteitsregisters zorgen voor het waarborgen van de kwaliteit!

Er zijn in de tandheelkunde meerdere wegen die naar Rome leiden. We streven ernaar om alle mogelijke behandelopties voor u te belichten, en maximaal transparant te zijn over de kosten hiervan. Zo kan er weloverwogen een keuze worden gemaakt. U kunt er op vertrouwen dat zij de best mogelijke, individueel afgestemde zorg geleverd krijgt. U krijgt voor elke behandeling boven de 150 euro een vooraf opgestelde begroting, terwijl dit wettelijk alleen verplicht is voor behandelingen boven de 250 euro. Wij gaan planmatig, duurzaam en daardoor ook voorspelbaar te werk. Mocht u aanvullend verzekerd zijn voor de tandarts, denken wij graag met u mee om de zorg binnen uw budget te laten passen! Vraag dit tijdens het bezoek aan uw tandarts!

De praktijk streeft naar maximale preventie om problemen in de toekomst te voorkomen. Wij zijn overtuigd dat preventie kan leiden tot perfectie. De ‘tandarts van vroeger’ is van oudsher curatief (op genezing gericht) ingesteld, echter is het vullen van een gaatje een middel en niet het doel. De patiënt is uiteindelijk het meeste gebaat bij het voorkomen van problemen in plaats van het behandelen ervan.

Oude Rijn Tandartsen

Geen lange
wachttijden

Gratis parkeren
naast de deur

Goed bereikbaar
met het OV

Vele specialismen
onder één dak