Wie zijn wij

Mark Hulsmans

Mark Hulsmans

Kindertandarts
Algemeen practicus

BIG: 69923915602

Rob Aggenbach

Rob Aggenbach

Endodontologie
Algemeen practicus

BIG: 19919985702

Tim Ottens

Tim Ottens

Cosmetische thk
Implantologie
Algemeen practicus

BIG: 69920503602

Lisa

Lisa Besseling

Tandarts

BIG: 29932400602

Nienke

Nienke de Grauw

Paro-preventie assistente

Tuyet

Tuyet Ha Luu

Mondhygiënist

BIG: 29932891579

Saskia

Saskia Houwer

Mondhygiënist

BIG: 89932736779

Zeljka

Zeljka Saula

Paro-preventie assistente

Oude Rijn Tandartsen

Geen lange
wachttijden

Gratis parkeren
naast de deur

Goed bereikbaar
met het OV

Vele specialismen
onder één dak

Mark Hulsmans

Mark is sinds 2018 aan het werk als tandarts en heeft zich vervolgens verdiept in kindertandheelkunde en angstige patiënten. Hij is lange tijd werkzaam geweest als docent op de universiteit (ACTA) voor de opleiding kindertandheelkunde. Daaroor behandelt hij met de ‘state of the art’ visie en nieuwste behandeltechnieken. De liefde die je terugkrijgt na een geslaagde behandeling zorgt bij hem voor voldoening in het vak. 

Preventie staat hoog bij Mark in het vaandel. Hij is positief ingesteld en streeft ernaar om bij zijn patiënten een gezond en mooi gebit te bewerkstelligen waarmee ze een leven lang goed kunnen functioneren. In zijn vrije tijd gaat hij graag kite-surfen en reizend de wereld ontdekken. 

Rob Aggenbach

Rob is sinds 2015 een bevlogen, enthousiaste tandarts met passie voor zijn vak. Los van het feit dat Rob professioneel een allrounder is, heeft hij zich extra toegelegd op de endodontologie. Doeltreffend, secuur en snel weet hij u van uw pijn af te helpen. Dit gaat gepaard met een gezonde dosis humor!

Rob gelooft in een leven lang leren. Dat is waarom hij zich constant laat bij- en nascholen. “Ik geniet van het vak, ik leer elke dag!”

Buiten zijn werk om speelt Rob gitaar, drums of een rondje golf. 

Tim Ottens

Tim Ottens is in 2015 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na meer dan 7 jaar waardevolle ervaring te hebben opgedaan in een grote specialistische tandartspraktijk, was het starten van een praktijk met twee andere bevlogen gepassioneerde tandartsen een logische volgende stap.

Tim heeft zich met diverse cursussen en opleidingen in binnen- en buitenland uitgebreid verdiept in de reconstructieve en esthetische tandheelkunde en implantologie, waar hij middels een digitaal behandelplan (een zogenaamde Digital Smile Design) doelmatig te werk gaat om u een duurzame stralende glimlach (terug) te geven. Andere passies naast zijn werk zijn onder andere wintersport, reizen en lekker eten.

Lisa Besseling

Lisa is sinds 2022 afgestudeerd aan de universiteit ACTA in Amsterdam. Zij is een enthousiaste tandarts met passie en interesses voor alle gebieden van de tandheelkunde.

Zij vindt het belangrijk om zorg op maat te leveren, waardoor elke patiënt op de meest positieve, persoonlijke en geduldige manier behandeld kan worden. Daarbij is ze nauwkeurig en streeft ze altijd voor het beste resultaat.

Lisa is leergierig en vindt bij- en nascholing belangrijk. Ze volgt dan ook regelmatig diverse cursussen in het binnen- en buitenland.

In haar vrije tijd houdt Lisa van sporten, reizen, koken en horeca.